VІ Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Організатори:
- Міністерство освіти і науки України
- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
- Інститут медицини праці ім. Ю.І. Кундієва (м. Київ, Україна)
- Вармінсько-Мазурський університет (Польща)
- Словацький сільськогосподарський університет (Словаччина)
- Національний університет водного господарства та природокористування (м. Рівне,Україна)
- Національний університет «Львівська політехніка» (м. Львів, Україна)
- Поліський національний університет (м. Житомир,Україна)
- Польська академія здоров’я (Польща)
Дата проведення: 22 – 23 вересня 2022 року.
Напрямки роботи конференції:
- Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
- Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
- Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
- Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
- Процеси та апарати харчових виробництв.
Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.
Для участі в роботі конференції необхідно до 12 вересня 2022 року надіслати на адресу оргкомітету тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.
Інформаційні повідомлення:
- Адреса оргкомітету
-
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
- Науковий секретар:
-
Кравченюк Христина Юріївна — к.т.н., асистент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Тел. +380 97 861 54 77
27 червня 2022 року