ОСВІТА МОЛОДІ:
крок до якого майбутнього?

24 - 25 листопада 2011 року в Києві відбулася зустріч представників молодіжного, студентського та громадського руху, активістів та представників ЗМІ, на якій було зібрано робочу групу з питань покращення освіти. Темою засідання цього разу були зміни в системі освіти, через виконання обіцянок партій, які представлені у Верховній Раді України. Тематика заходу «освіта молоді» торкнулась таких питань:

Це була 7-ма зустріч в рамках програми залучення молоді до прийняття рішень «Краще разом!», яка реалізується нацкомітетом кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі. Проведення таких зустрічей покликане здійснити включення молоді в процес підготовки та прийняття державних рішень. Попередні 5 зустрічей були присвячені темам армії, житла, молодої сім’ї, закону про молодь та працевлаштування. Окремі робочі групи вже звершили свою роботу, інші – продовжують працювати над проектами нормативно-правових документів. Таким чином думки молоді враховуються, або просто беруться до уваги, в тих змінах законодавства, які відбуваються сьогодні в нашій державі. Усі напрацьовані молоддю пропозиції надіслані органам влади, національний комітет кампанії МОЛОДІЖНА ВАРТА здійснює контроль та моніторинг за ходом їх впровадження.

Участь у зустрічі приймала студентка електромеханічного факультету Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя – Онисько Уляна.