Шановні вступники в магістратуру в 2024 році!

Вступникам у магістратуру Тернопільського національного університету імені Івана Пулюя відповідно до Порядку прийому та Правил прийому потрібно скласти наступні випробування:

Реєстрація на ЄВІ ТА ЄФВВ
проходить з 07.05.2024 р. по 29.05.2024 р.

Випускники ТНТУ 2024 року реєструються у відповідальних за реєстрацію на випускових кафедрах. Випускники інших років та інших навчальних закладів реєструються в приймальній комісії ТНТУ.

м. Тернопіль, вул. Руська, 56, 1-107
(0352) 51-97-27; 068 66 51 980
prcom.tntu@gmail.com

Для реєстрації необхідно заповнити заяву-анкету (PDF, 223.5 KiB)

У випадку дистанційної реєстрації, заява-анкета обов`язково підписується кваліфікованим електронним підписом (КЕП) та з копіями документів надсилається на prcom.tntu@gmail.com

До заяви додаються скановані або фотокопії:

Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційні магістри мають указати населений пункт в Україні або за кордоном, у якому бажають пройти ЄФВВ та/або ЄВІ, назву іноземної мови, із якої бажають скласти ЄВІ та назву(-и) ЄФВВ.

Вступник, який обрав спеціальність «051 «Економіка» має складати предметний тест з економіки та міжнародної економіки.

Той, хто планує вступати на спеціальність 053 «Психологія» може обрати предметний тест з психології та соціології або предметний тест з педагогіки та психології.

Тест з обліку та фінансів має вибрати з переліку та пройти той, хто планує вступати на спеціальності цього спрямування (071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»).

Тест з управління та адміністрування потрібен буде для вступу на спеціальності 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» і 076 «Підприємництво та торгівля».

Для магістерських програм галузі 12 «Інформаційні технології» потрібно скласти предметний тест з інформаційних технологій.

Для вступу на магістерські програми 24 «Сфера обслуговування», 281 «Публічне управління та адміністрування», вступник може вибрати будь-який тест із переліку предметних тестів ЄФВВ — за власним бажанням.

Якщо вступник планує подати документи для вступу на кілька різних магістерських програм, то йому потрібно буде вибрати з переліку відповідні предметні тести, необхідні для вступу на кожну з них. Проте варто пам’ятати, що для охочих проходити ЄФВВ діятиме правило: не можна вибирати більше двох предметних тестів ЄФВВ.