Програма академічних обмінів ім. Фулбрайта в Україні запрошує на навчання

Офіс Фулбрайта розпочав новий конкурсний рік і проводить презентації у закладах, які були би зацікавлені дізнатися про програми обмінів та відкриті фулбрайтівські конкурси для студентів старших курсів, аспірантів, молодих викладачів та науковців.

Серед фіналістів 2023-2024 року — Діана Величко, випускниця Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, яка навчається на магістерській програмі зі штучного інтелекту в Рочестерському технологічному інституті, США (MS Study in Artificial Intelligence; Rochester Institute of Technology, Rochester, NY).

Запрошуємо студентів, молодих викладачів та співробітників університету на онлайн-презентацію фулбрайтівських конкурсів. Особливу увагу приділено Програмі здобуття ступеня магістра в американських університетах Fulbright Graduate Student Program . Кінцевий термін подання заявок на 2025-2026 навчальний рік — 16 травня 2024 року.

Для участі необхідно заповнити форму реєстрації.

Особам, які зареєструвались, на електронну адресу надійде повідомлення з посиланням для участі у Zoom-семінарі.

У випуску фулбрайтівського вісника ви знайдете яскраві враження та світлини інших стипендіаток і стипендіатів магістерської програми (Fulbright Graduate Student Program) й стипендіаток програми з викладання української мови (Foreign Language Teaching Assistant Program) 2023-2024 рр.

Детальніше про можливості, які надає програма, можна дізнатися за посиланням fulbright.org.ua.