Стипендії уряду Франції Навчальний рік 2024

Відділ культури та співробітництва Посольства Франції в Україні оголошує конкурс стипендій для підтримки університетської мобільності на рівні 2го курсу Магістратури до закладів вищої освіти Франції. Ця кампанія спрямована на студентів, які бажають навчатись у заклад і вищої освіти періодом від 4 до 6 місяців. Після процесу відбору кандидатів, їм будуть надані стипендії для навчання на рівні 2го курсу Магістратури тривалістю від 4 до 6 місяців протягом навчального року 2024 2025 для здобуття другого вищого освітнього рівня в будь якій галузі з щомісячною стипендією у розмірі 860 євро

Враховуючи нещодавні законодавчі зміни щодо мобільності українських студентів, заявки рівня Магістратури (1 курс навчання) або Бакалаврату (4 курс навчання) розглядатимуться у рамках цього конкурсу виключно на основі відмінних академічних здібностей.

Вимоги до кандидата:

Критерії надання стипендії:

Стипендіати уряду Франції (BGF) отримують наступні послуги:

Подача документів на конкурс триває до п’ятниці 31 травня 2024 р. (о 23:59 год за Києвом).

Процедура та термін подачі документів:

Відділ культури та співробітництва Посольства Франції в Україні та Французький інститут в Україні жодним чином не можуть гарантувати відібраним кандидатам, які отримали візу, що національні органи влади нададуть їм дозвіл на виїзд з території України відповідно до чинного законодавства на момент реалізації мобільності.