Просимо підтримати петицію про присвоєння звання Героя України полеглому воїну, що навчався в університеті — Владиславу Сеньківу

На сайті Президента України йде збір підписів під петицією “Шановний пане Президенте! Просимо розглянути петицію щодо присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю ЗСУ СЕНЬКІВУ ВЛАДИСЛАВУ ОЛЕГОВИЧУ 04.01. 2003 р.н.”

Владислав Сеньків до 3-го курсу навчався у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

Авторка петиції Котик Марія Михайлівна просить: "Я, бабуся загиблого воїна, прошу Вас розглянути петицію про присвоєння почесного звання "Герой України"(посмертно), військовослужбовцю Збройних Сил України — старшому стрільцю — оператору 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А4722 СЕНЬКІВУ ВЛАДИСЛАВУ ОЛЕГОВИЧУ на позивний «Шрам», який загинув 03 серпня 2023 року під населеним пунктом Роботино. Владик із самого дитинства був патріотом своєї країни. 28.02.2022 р. миттєво звернувся до Борщівського військкомату, пройшов комісію та його не призвали, бо був студентом другого курсу. Влад не здавався і весною 2023 року, коли оголосили про створення штурмових бригад наступу , добровольцем записався у новоутворену штурмову бригаду уже через Тернопільський воєнкомат та був прийнятий на військову службу за контрактом 05.04 2023 року. Разом із другом пройшли навчання на Яворівськім полігоні а через місяць разом були відправлені на фронт. Покинувши навчання та безтурботне життя, сумлінно і усвідомлено став на захист Батьківщини.".

Наразі зібрано понад 23000 голосів з 25000 необхідних.

Просимо підтримати петицію та залишити свій голос: https://petition.president.gov.ua/petition/214816

Вічна памʼять Герою!
Слава Україні! Героям Слава!