Студентська конференція BUP: Плинні обставини та нові загрози для сталого розвитку в регіоні Балтійського моря

Коли: 15-18 квітня 2024 року

Місце: Познань, Польща

Дедлайн подачі заявок – 25 лютого 2024 року

Координаційний секретаріат Програми Балтійського університету в Упсальському університеті та Познаньському технологічному університеті раді оголосити про щорічну студентську конференцію BUP у 2024 році. Цього року конференція має назву «Плинні обставини та нові загрози для сталого розвитку в регіоні Балтійського моря».

Конференція є безкоштовною та відкрита для студентів бакалаврів та магістрів, які навчаються в університетах-учасниках BUP. Загалом для участі у конференції буде відібрано 90 студентів.

Ця конференція організована в рамках проекту RESCUU (Стійкість освіти: стійкість і співпраця для українських університетів), який спрямований на сприяння стійкості освітніх установ України під час війни та підтримку українських викладачів, студентів і дослідників.

Партнери проєкту: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національний університет «Києво-Могилянська академія», Познанський технологічний університет та Упсальський університет. Конференція також організована у співпраці з Національним центром BUP у Польщі при Лодзькому технологічному університеті.

Посилання для реєстрації: doit.medfarm.uu.se/bin/kurt3/kurt/104589

Джерело: www.balticuniv.uu.se/activities/bup-student-conference-2024/