Науково-методичний семінар
«Комплексні рішення для науки, промисловості та медицини на основі японських технологій»

Тернопільский національний технічний університет імені Івана Пулюя спільно з компанією «Токіо Боекі СіАйЕс Лтд» (Японія) 25 березня 2010 року провів науково-методичний семінар «Комплексні рішення для науки, промисловості та медицини на основі японських технологій», що був присвячений останнім розробкам японського науково-аналітичного приладобудування.

На семінарі представлено інформацію про сучасні растрові та трансмісійні електронні мікроскопи JEOL, аналітичні системи для електронної мікроскопії Oxford Instruments, дифрактометри та рентгенофлюоресцентні спектрометри Rigaku, мас-спектрометри JEOL, а також про оптичні мікроскопи Nikon.

Після закінчення семінару гості та студенти університету ознайомились з роботою та можливостями лабораторії електронної мікроскопії університету. Під час перебування делегації між університетом та компанією «Токіо Боекі СіАйЕс Лтд» підписано Протокол про наміри співробітництва з метою здійсненння спільних науково-дослідних та інноваційних проектів, організації науково-освітніх заходів, проведення стажування на базі компанії науковців та аспірантів.

За довідками звертатись у Центр міжнародного співробітництва ТНТУ за тел. 0352 25 29 76.