Оголошення

Участь викладачів у академічній мобільності в рамках програми Erasmus+

З 29 листопада 2018 року розпочинається прийом заявок на участь викладачів у академічній мобільності в рамках програми Erasmus+, що реалізовується ТНТУ спільно з університетами:

Загальна тривалість мобільності, що буде фінансуватись — 7 днів (5 — стажування, 2 — проїзд).

Розмір фінансування — 140 EUR/день + 275 EUR на проїзд.

У рамках мобільності, передбачається проведення навчальних занять (не менше 8 год) протягом 5-ти днів в університеті-партнері. Мобільність запланована на весняний семестр 2018/2019 навчального року.

У відповідності з підписаними двосторонніми угодами в рамках програми Erasmus+, участь у академічній мобільності можуть взяти викладачі університету.

Науково-педагогічний працівник, який претендує на участь у програмі обміну з вишем-партнером у рамках кредитної мобільності програми ЄС «ЕРАЗМУС+» (КА1) повинен подати наступні документи:

Примітка 5. Перевага надаватиметься членам професорсько-викладацького складу, які:

  1. вперше беруть участь у програмі академічної мобільності.
  2. є авторами англомовних підручників, посібників, сертифікованих дистанційних курсів
  3. є розробниками угод з іноземними партнерами від факультетів та структурних підрозділів.

Примітка 6. Якщо два науково-педагогічних працівники набрали однакову кількість конкурсних балів, то перевага надається науково-педагогічному працівнику з високим рейтингом наукової й міжнародної діяльності. Другим критерієм є наявність листа підтримки від ЗВО-партнера.

Критерії оцінки наукової та міжнародної активності викладача:

При оцінюванні наявного списку публікацій, сертифікатів, дипломів, грамот та ін. для науково-педагогічних працівників до уваги береться наукова робота за 2017, 2018 роки (до дати подання документів для проходження мобільності).

Розрахунок балів за списком публікацій, де n — кількість авторів:

Наукова робота:

Наукова стаття:

Тези доповіді на конференції (за 1 тези):

Більше одного автора — бали діляться на кількість авторів

Кандидати, яким за результатами відбору буде надано позитивне рішення щодо участі у академічній мобільності, повинні будуть заповнити аплікаційні форми — грантову угоду (Grant Agreement) та угоду на проведення навчання (Staff Mobility for Teaching Mobility Agreement). Форми угод будуть надіслані відібраним кандидатам.

Кінцеві терміни:

Реєстрація та подача документів у відділі міжнародного співробітництва — до 21 грудня 2018 року.