Екскурсія в Тернопільський обласний центр зайнятості

2 листопада 2017 року студенти груп ПК-31 та ПК-41 під керівництвом доцента кафедри економічної кібернетики, к.е.н. Гарматій Н.М. здійснили екскурсію в Тернопільський обласний центр зайнятості.

Провела екскурсію та прочитала цікаву й змістовну лекцію для майбутніх економістів провідний фахівець центру зайнятості Лісовська Інна Володимирівна.

Спеціаліст розповіла про особливості роботи центру зайнятості та закцентувала увагу на питаннях техніки пошуку роботи, правилах складання резюме, ознайомила з інформаційними джерелами, де можна розмістити резюме та як правильно користуватися автоматизованими терміналами, які містять інформацію про наявні вакантні місця, окреслила типові проблеми ведення співбесіди з роботодавцем. Фахівець центру дала рекомендації з питань планування поведінки, яка допоможе у досягненні поставлених професійних цілей.

Екскурсія була корисною та пізнавальною для студентів. Молоді люди сподіваються на подальшу співпрацю з фахівцями Тернопільського обласного центру зайнятості та мріють про якісне працевлаштування за фахом після закінчення навчання в університеті.