Випускникам вручили дипломи

5 липня 2017 року у читальному залі науково-технічної бібліотеки університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам та випускникам-спеціалістам факультету економіки та менеджменту.

Цьогоріч дипломованими спеціалістами стали 62 випускники, з них 12 — з відзнакою, дипломи бакалавра отримали 267 випускників, з них 23 — з відзнакою.

Привітати випускників святкового дня прийшли ректор університету професор Петро Ясній, духовний капелан університету отець Ярослав Шевчук, директор страхової компанії «Про100» Тетяна Задорожна, декан факультету Галина Ціх, а також завідувачі та працівники кафедр, викладачі, родичі та друзі.

Звертаючись до молодих людей, які стали на самостійну дорогу житття, ректор зазначив: "Ви — гордість університету. Ви — випускники одного з кращих факультетів університету. Бажаю вам знайти свій шлях у житті. Ви маєте знання, уміння і навики для того, щоб бути лідерами у суспільстві. Тож ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, приносьте користь державі і будьте щасливими".

Духовний капелан словами митрополита Йосифа Сліпого передав важливий меседж випускникам: "Великого бажайте!". Відтак, отець Ярослав Шевчук закликав молодь завжди досягати вершин успіху з вдячністю, мати повагу до себе й до інших, віддано служити науці, обраній справі та рідній країні.

Випускники факультету подякували своїм наставникам, батькам і колегам за безцінні знання, віру, турботу й особливу атмосферу, яку вони відчували упродовж усього періоду навчання у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

В дарунок усім присутнім прозвучали музичні композиції «Допоки віримо» та «Змінити все» у виконанні студентки Христини Гринюк та випускниці Зоряни Реки.