Перспективи співпраці університету та групи компаній T.B. Fruit

15 липня 2016 року відбулася робоча зустріч ректора університету проф. Петра Яснія з директором з виробництва групи компаній T.B. Fruit Олегом Мочалюком.

Олег Мочалюк зазначив, що група компаній T.B. Fruit є вертикально-інтегрованою міжнародною групою компаній із замкненим циклом виробництва (вирощування сировини-переробка-транспортування).

До складу Групи входять власні садові угіддя, 8 заводів з переробки фруктів та овочів (Україна, Польща, Молдова), транспортно-логістична та інжинірингова компанії. Сьогодні T.B.Fruit – лідер українського ринку та третій за потужністю виробник концентрованих соків в Європі.

Під час зустрічі Олега Мочалюка з ректором Петром Яснієм, деканом факультету факультету інженерії машин, споруд та технологій Романом Лещуком та начальником науково-дослідної частини Володимиром Дзюрою було обговорено перспективи співпраці університету та групи компаній T.B. Fruit в галузі проведення спільних науково-дослідних робіт та працевлаштування випускників університету на підприємствах T.B. Fruit.

В результаті перемовин досягнуто домовленості про працевлаштування та проходження виробничих практик студентами факультету інженерії машин, споруд та технологій на підприємствах групи компаній T.B. Fruit.