Кафедрі менеджменту у виробничій сфері – 20 років!

2 листопада 2015 року кафедра менеджменту у виробничій сфері провела святкове розширене засідання з нагоди Дня управлінця та 20-ти річчя з часу заснування кафедри!

В урочистому засіданні взяли участь проректор з наукової роботи професор Рогатинський Р.М., проректор Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій професор Бакушевич І.В., декан факультету управління та бізнесу у виробництві доцент Дудкін П.Д., завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва професор Андрушків Б.М., завідувач кафедри психології у виробничій сфері професор Буняк Н.А., випускники кафедри — успішні керівники та підприємці, студенти та першокурсники напряму «Менеджмент», представники дружніх кафедр факультету управління та бізнесу у виробництві і, звісно, самі ж працівники кафедри менеджменту у виробничій сфері.

Провела засідання кафедри завідувач — професор Кирич Н.Б., яка розповіла про успіхи та здобутки кафедри, результатом яких стало нагородження працівників грамотами та подяками за плідну працю та значні наукові досягнення проректором з наукової роботи професором Рогатинським Р.М.

До уваги присутніх було представлено відеофільм про історію становлення та розвиток кафедри.

Зі словами вітань, історіями свого успіху та напутніми словами до студентів звернулись випускники кафедри: Фрайнд Людмила – керуючий Тернопільським відділенням АТ «Сбербанк Росії», Дубчак Олександр — керівник напряму компанії «Галактика комфорту», Слободян Тетяна — керівник весільного агентства «Фігаро», Хаєцька Юлія — керуючий відділенням «Центральне» ПАТ КБ «ПриватБанк», Потюк Василь — комерційний директор ОСП «Корпорація «Ватра».

В ході засідання до вітань долучилися професор Андрушків Б.М., професор Буняк Н.А., а також професор Бакушевич І.В., яка очолювала кафедру від початку заснування та впродовж 10-ти років.

Цікавим й оригінальним було вітання студентів старших курсів з нагоди ювілею кафедри. Вони представили учасникам засідання своє бачення кафедри менеджменту з музичним супроводом, яке додало усім особливого настрою. А також провели посвяту студентів групи БМ-11 у «менеджери», організувавши конкурс і пізнавальну вікторину, зачитавши разом з першокурсниками «Клятву менеджера» та зробивши пам’ятні відмітки на їхніх зап’ястях.

Політехнічна громада щиро вітає кафедру менеджменту у виробничій сфері з ювілеєм! Творчих злетів Вам і перемог, нових звершень, успішної реалізації поставлених цілей, а також здоров’я, щастя, любові, родинного миру та життєвих гараздів!