Кафедра психології у виробничій сфері святкує 15-річчя!

От уже вкотре цими осінніми золото-барвистими днями кафедра психології у виробничій сфері проводить святкування. Так як осінь багата на урожай, так і в нас зібрався чималий букет гарних подій. А саме: посвята першокурсників у психологи, привітання та нагородження студентів-психологів з нагоди Дня студента та відзначення 15-літнього ювілею кафедри психології!

15 років — чималий вік для становлення та формування власної позиції та нових творчих ідей. Тож бажаємо усім працівникам кафедри психології у виробничій сфері на чолі із завідувачем Н.А.Буняк здоров’я, наснаги, наукових здобутків та творчих досягнень!

Наше свято сповнене позитивними емоціями, приємними несподіванками, барвистими вишиванками та солодкими смаколиками було підготовлено студентами другокурсниками разом з куратором групи БП-21 Моначин І. Л. На святі було прийнято присягу першокурсниками, присвоєні номінації усім викладачам кафедри, представлені веселі театральні сценки, цікаві презентації, гумористичні відеофільми, притчі, лунали пісні, щирі побажання і веселі посмішки.

Заступник декана факультету управління та бізнесу у виробництві Оксана Гарматюк