Навчальна екскурсія на підприємство

10 вересня 2015 року студенти груп БМ-41 та БМс-41 під керівництвом к.е.н., доцента Зяйлик М.Ф. побували на дочірньому підприємстві ПАТ «Оболонь», що у місті Красилові Хмельницької області.

Дане підприємство проводить екскурсії по виробництву студентам ТНТУ уже не вперше. Тут виробляють слабоалкогольні, газовані та негазовані напої, серед них і добре відомий дитячий напій «Живчик». Працівники ознайомили студентів з короткою історією «Оболонь» «Красилівське», розповіли про водозабезпечувальну систему, показали складські приміщення, цехи по розливу води та лабораторію, де проводять дослідження якості питної води та кінцевого продукту на всіх стадіях її виготовлення.

Також студенти мали змогу побачити лінії, де надувають ПЕТ-пляшки, розливають у них воду та набивають етикетки. Начальник відділу розповів про соціальну систему, умови та оплату праці на підприємстві та дав відповіді на запитання. Завершилась екскурсія дегустацією солодких напоїв від ДП ПАТ «Оболонь» «Красилівське».

Як зазначають студенти, з екскурсії вони повернулись з новими враженнями та знаннями, побачивши високий рівень виробництва вітчизняної продукції, що експортується до багатьох країн світу.