Випуск іноземних студентів

4 липня 2015 року в освітньо-мистецькому центрі «Політехнік» відбувся урочистий випуск бакалаврів факультету по роботі з іноземними студентами ТНТУ ім.І.Пулюя.

Цьогоріч навчання на факультеті завершили 60 випускників, що є рекордною кількістю за всі роки. Іноземні студенти навчались за напрямами «Менеджмент», «Комп’ютерні науки», «Електротехніка та електротехнології», «Інженерна механіка», «Харчові технології та інженерія», «Економічна кібернетика», «Фінанси і кредит».

Привітали і вручили дипломи випускникам ректор університету проф. Петро Ясній, проректор з міжнародного співробітництва проф. Тетяна Вітенько, декан факультету по роботі з іноземними студентами к.ф.-м.н., доц. Богдан Ковалюк, заступник декана факультету по роботі з іноземними студентами к.е.н., доц. Ірина Крамар.

У вітальному слові ректор, проф. Петро Ясній побажав студентам-випускникам зайняти гідне місце у житті, успішно реалізувати себе в професійній діяльності, адже від того якими фахівцями, професіоналами стануть сьогоднішні випускники, залежить майбутнє не тільки їхніх країн, а й майбутнє цілого світу. «Хочеться, щоб ви були успішними в житті, досягли досконалості в професійній діяльності, були щасливими від результатів своєї роботи. Нехай знання здобуті в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя допоможуть вам відкрити нові кар’єрні можливості та працювати на благо своїх країн», — зазначив Ясній П.В.

У свою чергу, студенти-випускники подякували керівництву університету, професорсько-викладацькому складу та працівникам технічного вишу.

Огбеіде Осаробо: «Я хотів би скористатися цією можливістю, щоб привітати усіх нас із завершенням навчання і здобуттям дипломів бакалавра. Я впевнений, що усі погодяться, коли я скажу — дорога до цього моменту не завжди було легкою. Давайте вірити в себе, щоб ми могли досягти наших цілей і реалізувати наші мрії. Давайте робити найкраще, що ми можемо, щоб наповнити свої життя і життя тих, хто нас оточує. Ми вдячні ректору ТНТУ, проректору з міжнародного співробітництва, декану, усім працівникам деканату, викладачам за те, що передавали нам свої знання, навчили долати труднощі і бути цілеспрямованими. Сьогодні ми впевнено кажемо «Ми це зробили. Ми — випускники!».

Зі словами подяки та привітань також виступили студенти-випускники Усман Петер Бала (група ІЕЕ), Егбете Окечукву (група ІБМ).

В знак визнання постійної підтримки і допомоги іноземним студентам, наставництва, самовідданої праці й лідерства в галузі освіти випускники вручили керівництву, викладачам й працівникам спеціальні нагороди:

В завершення свята українські та іноземні студенти й випускники спільно виконали сингл «We are the world» (Уляна Митник, Соломія Матуняк, Оксана Попадюк, Сімеон Блессінг, Айо Арабі, Аквара Майкл, Тоні Грамз, Матамбо Фубве).

Фотогалерея на сторінці Fasebook