В ТНТУ вітали випускників

Урочистості, присвячені випуску бакалаврів, спеціалістів та магістрів Тернопільського національного технічного університету ім.І.Пулюя, пройшли 3 липня 2015 року в ОМЦ «Політехнік». Цьогоріч дипломованими фахівцями стали 1818 випускників денної та заочної форми навчання, з них — 1170 бакалаврів, 569 спеціалістів та 79 магістрів.

Привітав випускників зі святом ректор університету проф. Петро Ясній. «Упродовж студентських років ви пережили знаменні події — Революцію Гідності, перегорнули трагічну сторінку української історії, події якої призвели до непоправних втрат сотень життів людей, що загинули на Сході України, захищаючи незалежність Української держави, серед тих, хто поліг і студент ТНТУ Степан Стефурак, ви впевнено висловлювали свою громадянську позицію та активно долучалися до студентського і громадського життя. Символічно, що своє навчання ви завершуєте у ювілейний для університету рік — 55-річчя з дня створення Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 170-річчя з дня народження Івана Пулюя. Сподіваюсь, що знання, які ви здобули в університеті, завжди будуть вам у пригоді та, безперечно, сприятимуть перспективі кар’єрного росту, а дипломи які ви отримаєте, стануть вашою перепусткою до професійного успіху», — сказав Ясній П.В.

З привітальним словом до випускників звернувся міський голова Тернополя Сергій Надал. «Шановні випускники, сьогодні для вас визначний день, адже це черговий крок у доросле життя. Бажаю усім, не зупиняйтеся на досягнутому, продовжуйте навчання впродовж життя, здобувайте передовий досвід у своїй професії. Будьте успішними ви, і тоді буде успішним наше місто та країна. Нехай збудуться ваші плани, успіху, миру та Божих благословінь!», — побажав випускникам Сергій Надал.

Молодих людей, які завершують навчання і ступають на нову незвідану дорогу життя благословив отець Роман Дутчак з Архикатедрального собору міста Тернополя.

До вітальних слів також долучилися заступник директора Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА Чайковський Володимир Федорович, заступник генерального директора ОСП «Корпорація ВАТРА» Добровольський Станіслав Йосипович та голова ПАТ «Тернопільгаз» Караванський Олег Іванович.

Від імені випускників Тернопільської політехніки 2015 року випускниця факультету економіки і підприємницької діяльності Олексій Марія подякувала викладачам та батькам. Вона зазначила: «Дякуємо всім, хто вчився і працював поряд усі ці роки — одногрупникам і однокурсникам, деканам і заступникам деканів, викладачам, кураторам груп і працівникам кафедр та деканатів, проректорам та ректору університету, а також нашим батькам. Сьогодні ми прощаємось з усіма друзями, яких зустріли під час навчання, з усіма, хто був разом з нами всі ці роки! А може не прощаємось, а кажемо «До побачення», до зустрічі на крутих дорогах життя. Хай збуваються мрії! Хай в Україні не буде війни і тривоги, а лише радість праці і творчості, народження дітей і родинний затишок, добробут і безмежні можливості розвитку та реалізації наших талантів, дарованих нам Богом для творення майбутнього життя! Хай доля буде доброю і щедрою для всіх нас!»

Більше фото на сторінці Facebook