Чергова перемога молодих науковців ТНТУ на Всеукраїнському конкурсі студентських робіт!

29 травня 2015 року в Хмельницькому національному університеті відбулося підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Сучасна соціально-економічна та правово-демократична ситуація в Україні. Шляхи розвитку України очима молоді». Конкурс відбувся згідно наказу МОН України № 1532 від 29.12.2014.

Приємно повідомити, що серед численних учасників (231 робота була представлена на конкурс) представники ТНТУ ім. І. Пулюя увійшли до фіналу та нагороджені грамотами МОН України. Зокрема, Митник Уляна (науковий керівник проф. Андрушків Б.М.) зайняла III місце у номінації «Сучасна Україна у вимірах гуманітарних і політико-правових досліджень» та Скоренька Соломія і Брилінська Олена (науковий керівник доцент Малюта Л.Я.) нагороджені в номінації «Соціальні проблеми та ціннісні орієнтації молоді в Україні».

У проведенні конкурсу відзначена активність наукових керівників. У складі апеляційної комісії брала участь доц. каф. менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Малюта Л.Я.

Вітаємо переможців й учасників і бажаємо їм успіхів та творчої наснаги у подальшій науковій діяльності!