Урочисте вручення дипломів випускникам ФРІ

19 січня 2015 року на факультеті по роботі з іноземними студентами відбулося урочисте вручення дипломів. У Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя це уже другий випуск магістрів-іноземних студентів. Цьогоріч дипломи магістрів отримали восьмеро випускників.

Дипломованими фахівцями зі спеціальності «Інформаційні управляючі системи та технології» стали Бенджамін Кеннетх, Канку Мутші, Моубіді Соунгуі Теде, Тедж Самір, спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» - Бензін Хуссам, Калала Кампанга Франклін, Окако Лохака Каті, спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» - Екушу Еквела.

Привітали і вручили дипломи магістрам проректор з міжнародного співробітництва Вітенько Тетяна Миколаївна, декан факультету по роботі з іноземними студентами Ковалюк Богдан Павлович та заступник декана факультету Крамар Ірина Юріївна. Наставники побажали випускникам подальших успіхів у навчанні, у житті, у творчих звершеннях, в обраній професії. Декотрі з випускників планують продовжити навчання в аспірантурі, інші хочуть повернутися до своєї країни, щоб працювати за фахом.

Хай щастить Вам, шановні випускники!