18 - 20 листопада 2008 року в Інституті підприємництва Cisco при ТДТУ ім. І. Пулюя вперше в Україні проходили стажування керівники та інструктори локальних Інститутів підприємництва Cisco.

Участь у тренінгу взяли представники з Черкаського державного бізнес-коледжу, Харківського національного авіаційного університету, Сумського державного університету та Навчального центру Інституту підприємництва Cisco при Комп’ютерній академії «Шаг» (Одеса). Навчання проводили Олександра Сизова, регіональний менеджер програми Інституту підприємництва Cisco в Україні, та Анна Собчишин, менеджер програми Інституту підприємництва Cisco при ТДТУ.

В останній день стажування в Інститут підприємництва Cisco завітала делегація з Республіки Чад, у складі якої: Куана Родумта (ректор Нджаменського університету), Данаджі Іссак (ректор Університету Мунду), Маамат Юссуф (генеральний директор Інституту природничих і технічних наук Абеше), Маамат Барка (генеральний директор Політехнічного інституту Монго). Вони з цікавістю слухали інформацію про нову програму Cisco, про її старт та розвиток у світі.