ТНТУ гостинно відчинив двері для майбутніх студентів

У неділю, 16 листопада 2014 року, в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбувся День відкритих дверей. Захід проходив на базі навчального спортивно-оздоровчого центру "Політехнік" (навч. корпус №10). Майбутні абітурієнти та їх батьки зустрілися із адміністрацією університету, деканами факультетів.

Ректор університету проф. Ясній П.В. привітав усіх присутніх, що завітали на профорієнтаційний захід.

– Студенти, які навчаються у нашому університеті завжди мають можливість отримати високоякісну освіту за всіма напрямами і спеціальностями і стати конкурентоспроможними на ринку праці не тільки України, а й закордоном, – зазначив Петро Володимирович.

– Якість освітніх послуг в нашому університеті забезпечується перш за все висококваліфікованим професорсько-викладацьким колективом, застосуванням комп’ютерних технологій в навчанні, розвиненою матеріально-технічною базою, яка дозволяє проводити лабораторні і наукові дослідження на високому рівні, також університет приймає участь у багатьох міжнародних програмах та проектах та співпрацює з провідними європейськими вишами. До речі, у 2015 році Тернопільська політехніка святкуватиме своє 55-річчя, – сказав ректор.

Про переваги вищої технічної освіти розповів проректор з науково-педагогічної роботи Дячук С.Ф. З виступу завідувача кафедри фінансів та економіки Панухник О.В. присутні могли дізнатись, що в університеті також активно розвиваються економічні напрями підготовки висококваліфікованих спеціалістів, які здатні ефективно управляти фінансами. З інформацією про міжнародні студентські програми, проходження практик і стажування студентів за кордоном виступила проректор з міжнародного співробітництва Вітенько Т.М.

З умовами вступу до ТНТУ у 2015 році присутніх ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Кобельник В.Р.

Старшокласники та їхні батьки також побували у плавальному басейні, спортивних та гімнастичних залах СК «Політехнік». Знайомство зі спортивною базою ТНТУ провів завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Курко Я.В.