До уваги абітурієнтів!

Триває вступна кампанія. 1 серпня 2014 року завершився термін подання документів до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Так, у суботу, 2 серпня, виші оприлюднили список абітурієнтів, які відповідно до рейтингу балів претендують на державну форму навчання. Це так звана «перша хвиля» зарахувань.

5 серпня відбулося оновлення рейтингових списків. Ті особи, які не подали у «першій хвилі» оригінали, у списку вже не значитимуться. Тож їхні місця, відповідно до кількості держзамовлень, займуть абітурієнти, які знаходились нижче в рейтинговій таблиці. Таким чином, буде сформовано наступний рейтинговий список – «друга хвиля» зарахувань. Ті абітурієнти, чиї прізвища будуть в ньому зазначені, повинні до 7 серпня подати оригінали документів до вишу.

Щодо «третьої хвилі» зарахувань, 8 серпня буде оприлюднено втретє оновлені рейтингові списки, виключивши з них абітурієнтів, які не подали оригінали своїх документів у попередніх хвилях. Відтак, до нового рейтингу увійдуть ті вступники, які знаходились нижче за списком. Подати оригінали документів вони зможуть до 18 години 10-го серпня.

І не пізніше 15 години 11-го серпня ВНЗ видадуть накази про зарахування абітурієнтів за бюджетною формою навчання.

Абітурієнти, які мають намір навчатися на контрактній формі, мають подати оригінали документів до 18 серпня на денну форму навчання та до 25 серпня на заочну форму навчання.