Зустріч з ректором Люблінської Політехніки

1 липня 2014 року о 13:00 год. в читальному залі науково-технічної бібліотеки ауд. 58, відбудеться зустріч ректора Люблінської Політехніки, професора Пйотра Кацейка зі студентами та викладачами ТНТУ.

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та Люблінська Політехніка вже другий рік реалізують спільну освітню програму подвійних дипломів магістрів за двадцяти п’ятьма спеціальностями інженерії, інформаційних технологій, будівництва, механіки, електротехніки, економіки та менеджменту. За даною програмою студенти університету навчаються за узгодженим навчальним планом та графіком спочатку два семестри у ТНТУ, а далі ще два у Люблінській Політехніці. За результатами захисту дипломних робіт в Україні та Польщі студенти отримують два магістерських дипломи.

Додаткова практична та теоретична підготовка в мовах сучасної науково — лабораторної бази високих європейських стандартів, фахового мовного середовища та передового європейського виробництва стають беззаперечною перевагою на ринку праці випускника ТНТУ, що навчався за даною програмою.

Під час зустрічі у Любліні 12 червня 2014 року делегацією ТНТУ на чолі з проректором з міжнародного співробітництва, професором Тетяною Вітенько з керівництвом факультетів Люблінської Політехніки були погоджені навчальні плани та графіки спільної освітньої програми на наступний 2014/2015 навчальний рік та визначено перспективні науково-освітні напрями співробітництва.

На даний час за спільною програмою у Люблінській Політехніці навчається 12 студентів Тернопільської політехніки. Студенти задоволені навчанням за спільною україно-польською програмою, зазначають високий рівень навчальних програм та рекомендують наступникам не зволікати з вивченням польської мови та фахових дисциплін.

Просимо cтудентів ТНТУ, що бажають навчатися за спільною україно-польською програмою подвійних дипломів звертатись у відділ міжнародних зв’язків ТНТУ к.44, корпусу №2, вул. Руська, 56 (тел.252976).для попереднього оформлення документів, ознайомчого візиту у Люблінську Потехніку та запису на інтенсивні курси польської мови з навчанням в ТНТУ та ЛП.