Наукова конференція
«Розвиток систем фінансово-облікового забезпечення функціонування підприємств та національного господарства»,

З нагоди святкування 5-річчя кафедри фінансів, обліку і контролю Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя запрошуємо Вас взяти участь у роботі, яка відбудеться 6 березня 2014 року.

На конференцію запрошуються науковці, аспіранти, слухачі магістратури, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних організацій, банків, підприємств та інших організацій.

Для участі в роботі конференції необхідно до 15 лютого 2014 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь (зразок додається), тези доповіді та сплатити організаційний внесок.

Робочі мови конференції — українська, англійська, російська.

Тематичні секції роботи конференції:

  1. Стан та перспективи фінансового забезпечення підприємницької діяльності в сучасних концепціях управління. (керівник секції д.е.н. Панухник О.В.)
  2. Організаційно-методичні аспекти ведення обліку на підприємствах: вітчизняний та закордонний досвід. (керівник секції д.е.н. ХоминП.Я.)
  3. Теорія і практика фінансово-правового регулювання ринку землі та нерухомого майна. (керівник секції д.е.н. Бриндзя З.Ф.)
  4. Інституційне забезпечення активізації стратегічно орієнтованого розвитку економіки України. (керівник секції к.е.н. Павликівська О.І.)

Заявки на участь в роботі конференції подавати секретарю наукової конференції Подвірній Т.В. за адресою:
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра фінансів, обліку і контролю, вул. Танцорова 2 (корпус 5), ауд. 22, kaf_fo@tu.edu.te.ua, тел.: (0352)23-54-26