Всеукраїнський конкурс «Інноваційний прорив»
та Бізнес Інкубатор Happy Farm

14 вересня 2012 року в читальному залі бібліотеки університету відбулася презентація Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний прорив» та Бізнес Інкубатор Happy Farm.

«Інноваційний прорив» — це масштабний проект, націлений на розвиток технологічного бізнесу в Україні, метою якого є збільшення економічної ефективності галузевих бізнесів шляхом впровадження інноваційних проектів українських розробників та залучення фінансування для низки відібраних у процесі Конкурсу ідей та проектів Українських розробників, вчених та підприємців.

Happy Farm — бізнес-інкубатор, який надає послуги розвитку бізнес-проектів для підприємців-початківців (або компаній), а також передбачає подальше залучення інвестицій.

В рамках всеукраїнського промотуру до Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя завітала керівник вищеназваних проектів Катерина Селедець, яку представив проректор з наукової роботи Роман Рогатинський.

«Для мене вельми приємно, що ваш університет одним з перших у місті відгукнувся на нашу пропозицію та зацікавився проектами. І взагалі Тернопіль — це місто найбільш «стартапове» в сфері ІТ-технологій серед Західного регіону" »— зазначила пані Катерина, вона розповіла про умови конкурсу та про можливості для учасників конкурсу зробити свій внесок у інноваційний розвиток України і у перспективи власного життя. Саме під девізом «Для нас. Для країни. Для майбутнього» проходить конкурс «Інноваційний прорив».

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 28 жовтня 2012 року, подробиці на сайті www.ukrinnovation.com або www.happyfarm.com.ua

Участь у проектах для студентів є безкоштовною.

Переваги для студентів.

  1. Участь в конкурсі — це реальний шанс знайти інвестиції для свого проекту.
  2. У півфіналістів конкурсу буде можливість потрапити до освітньої програми «Основи Бізнес Моделювання».
  3. Нові друзі, корисні контакти, емоції та враження.
  4. Прекрасна можливість для самореалізації потенціалу.