Навчальна робота кафедри
Кафедра веде підготовку фахівців за двома рівнями вищої освіти: бакалавр та магістр (241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація», а також забезпечує підготовку третього рівня (073 «Менеджмент») та низки освітніх компонент загальноекономічної підготовки для інших спеціальностей усіх факультетів.
Каталог освітніх компонент кафедри:
- Competitiveness management
- Cost Management
- Creative management
- Entrepreneurship
- Issues of Management Theory and Practice
- Logistics
- Pricing and IT-based Budgeting
- Project Management and Risk Management in Construction
- Scientific Research Management and Methodology
- Scientific Research Methodology and Academic Integrity
- Барна справа та діяльність сомельє
- Бізнес-культура
- Вступ до гостинності
- Дизайн об'єктів готельно-ресторанного бізнесу
- Діджитал-маркетинг та технології продажів у галузі
- Екологічне управління підприємствами сфери послуг
- Економіка і організація виробництва
- Економіка підприємств сфери послуг
- Економіка та управління виробництвом
- Економічна та майнова безпека бізнесу
- Електронний бізнес та електронна комерція
- Івент-менеджмент
- Інноваційний менеджмент та управління конкурентоспроможністю
- Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
- Інтелектуальна власність
- Інформаційні системи в готельно-ресторанному бізнесі
- Інформаційні системи і технології
- Інформаційні технології консолідації даних в туристичній діяльності
- Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
- Історія та географія туризму
- Картографія та топографія в туризмі
- Комплексний аналіз діяльності підприємства
- Креативний менеджмент
- Кухні народів світу
- Логістика
- Менеджмент і підприємництво
- Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність
- Методологія та організація наукових досліджень
- Міжнародна готельна індустрія
- Міжнародний ринок індустрії гостинності
- Організація анімаційної діяльності
- Організація готельно-ресторанного господарства
- Організація екскурсійної діяльності
- Організація логістичного обслуговування в галузі
- Організація роботи персоналу в галузі
- Організація сервісу у закладах індустрії гостинності
- Організація та планування туристичної діяльності
- Підприємництво
- Планування та організація діяльності підприємств галузевого машинобудування
- Проблеми теорії і практики менеджменту
- Проєктування об'єктів готельно-ресторанного господарства
- Професійний етикет
- Рекламний менеджмент
- Санаторно-курортна справа
- Спортивно-оздоровчий туризм
- Сталий розвиток міст і громад
- Стандартизація, сертифікація і метрологія
- Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства
- Стратегічне управління підприємствами сфери послуг
- Страховий менеджмент сфери послуг
- Теорія і практика менеджменту
- Туризмознавство
- Туристичне країнознавство
- Туроперейтинг
- Управління взаємовідносинами з клієнтами
- Управління витратами
- Управління витратами та цінова політика
- Управління дестинаціями в індустрії гостинності
- Управління інноваційним розвитком підприємств
- Управління інноваціями
- Управління конкурентоспроможністю
- Управління маркетинговими комунікаціями
- Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі
- Управління проєктами та ризиками в будівництві
- Управління якістю у галузі
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
- Фінансове забезпечення діяльності
- Цифровий маркетинг для туристичної галузі
- Ціноутворення і розробка кошторисів на базі інформаційних технологій
16 лютого 2024 року