Кафедра харчової біотехнології і хімії

Абітурієнту

Спеціальність «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма «Харчові технології»
Освітньо-професійна програма «Технологічна експертиза харчових продуктів»

Харчові технології – це підготовка висококваліфікованих та конкурентноспроможних фахівців із сучасним креативним мисленням і передовими компетентностями, здатних до комплексного розв’язання складних завдань у науково-дослідній, педагогічній, організаційно-технологічній, проєктно-технологічній, організаційно-управлінській системах функціонування підприємств харчової і переробної промисловості.

Спеціальність  орієнтована на підготовку фахівців, які мають володіти: комплексом організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових методів, методик і технологій для підвищення ефективності функціонування і стратегічного розвитку підприємств харчової і переробної промисловості.

Рівні вищої освіти:

Підготовка здобувачів вищої освіти здійснюється:

Форма навчання:

Основні дисципліни професійного спрямування:

Майбутні випускники можуть працювати на всіх підприємствах харчової і переробної промисловості будь-якої форми власності.

Основні посади, на яких можна працювати після закінчення навчання:

Харчові технології — престижність сьогодні, впевненість завтра, стабільність завжди!

24 листопада 2025 року