Кафедра харчової біотехнології і хімії

Абітурієнту

Кафедра харчової біотехнології і хімії запрошує на навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» орієнтована на: отримання ґрунтовних знань і практичних умінь в організації технологічних процесів виробництва плодових та овочевих консервів, соків, фруктових концентрованих, сушених і заморожених напівфабрикатів; навичок моделювання та оптимізації хімічного складу, рецептурного співвідношення, технологічних параметрів нових видів консервів, розроблення нормативних інженерно-проектних вирішень щодо впровадження інноваційних проектів на підприємствах різної потужності й форм власності у консервній галузі.

Спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки молока» орієнтована на: отримання глибоких теоретичних знань та практичних навичок у технологіях виробництва різноманітних молочних продуктів – питного молока, кисломолочних напоїв, сметани, морозива, твердих, м’яких та кисломолочних сирів, молочних консервів, вершкового масла, продуктів функціонального та спеціального призначення зі збалансованим складом, а також способів і методів визначення якості та безпечності молочних продуктів, принципів дії технологічного обладнання, систем автоматизації і комп'ютеризації виробничих процесів молочної промисловості, вміння розроблення нормативно-технологічної документації.

Завдяки універсальності отриманої освіти випускники після завершення навчання можуть обіймати управлінські посади на підприємствах харчової промисловості з таких видів діяльності:

Перелік сертифікатів:

7 червня 2017 року