Міжнародна науково-технічна конференція
«Сучасні технології і обладнання харчових виробництв»
Конференція відбудеться 29 - 30 вересня 2011 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на базі факультету переробних і харчових виробництв.
Робота конференції буде проводитися за секціями:
- Сучасні технології харчових виробництв
- Обладнання переробних і харчових виробництв
Збірник тез доповідей буде виданий до початку роботи конференції.
Заявки на участь в роботі конференції подавати секретарю конференції К. Костюк (корпус № 2, ауд. 25), чи надсилати за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул. Руська 56, Тернопільський національний технічний університет.
Електронна пошта: biotech@tu.edu.te.ua
Заявки і тези доповідей (обсягом 1-2 сторінки) приймаються до 20 вересня 2011 р.
Графік роботи
Четвер 29.09
- 9.00 – 10.00 Реєстрація учасників конференції (вул.. Руська, 56, корпус 2, аудиторія 34 (деканат ФХВ))
- 10.00 – 12.00 Пленарне засідання (вул.. Руська, 56, корпус 2, аудиторія 79)
- 12.00 – 14.00 Обід
- 14.00 – 19.00 Секційні засідання
- Сучасні технології харчових виробництв (вул. Танцорова 2, корпус 5)
- Обладнання переробних і харчових виробництв (вул. Гоголя 6, корпус 6)
- 19.30 – Вечеря
П’ятниця 30.09
- 10.00 – 12.00 Секційні засідання
- Сучасні технології харчових виробництв (вул. Танцорова 2, корпус 5)
- Обладнання переробних і харчових виробництв (вул. Гоголя 6, корпус 6)
- 12.00 – 13.00 Обід
- 13.30 – 20.00 Екскурсії
Примітки:
- Організаційні внески здійснюються після приїзду учасників під час реєстрації
- Інформація про поселення (готель ТНТУ, готель Тернопіль), а також уся додаткова інформація буде надана під час реєстрації, або за телефонами:
+380 352 25-16-94 та +380 67 358-80-00