У ТНТУ стартував унікальний освітній проєкт для студентів «ЗАПИТАЙ ВИПУСКНИКА»

19 вересня в університеті провели першу мотиваційну зустріч «ЗАПИТАЙ ВИПУСКНИКА». Мотиваційна зустріч покликана надихнути молодь займатися наукою, популяризувати сферу харчових технологій, поділитися рекомендаціями стосовно перспективної діяльності та майбутнього професійного росту для студентів.

Урочисту частину зустрічі відкрила доцент кафедри харчової біотехнології і хімії Анастасія Лялик, яка висловила слова підтримки Україні й запросила всіх учасників ушанувати хвилиною мовчання пам’ять полеглих українських захисників і жертв російсько-української війни.

З вітальним словом виступив перший проректор Олег Ляшук, який відзначив, що серед випускників університету є видатні інженери, науковці, підприємці та державні діячі, чиї досягнення мають вплив далеко за межами України. Він наголосив, що "ми прагнемо, щоб випускники повертались до нас з новим досвідом, ставали орієнтиром і прикладом, адже саме такі зустрічі спрямовані на самовдосконалення, здобуття нового досвіду та реалізації мрій".

Декан факультету інженерії машин, споруд та технологій Роман Лещук наголосив на вагомих здобутках колективу кафедри, факультету та університету. І в свою чергу відзначив, що студенти активно долучаються до різних заходів.

Завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії Микола Кухтин ознайомив присутніх з роботою та здобутками кафедри, окреслив перспективи навчання в університеті.

Своїми презентаціями про підприємство та про співпрацю з кафедрою поділилися випускники та партнери кафедри:

З заключним словом виступила гарант ОПП 181 «Харчові технології» першого рівня вищої освіти, доцент кафедри харчової біотехнології і хімії Катерина Дацишин, випускниця ТНТУ 2006 року подякувала присутнім за конструктивний діалог та запевнила, що такі зустрічі стануть традиційними.

Студенти мали можливість поставити питання, які їх цікавлять, отримати вичерпні відповіді та цінні поради.

Цей неймовірний захід об’єднав абітурієнтів, студентів, викладачів, випускників та створив незабутню атмосферу тепла, затишку і свята.