Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя інформує про:

Ліцензування спеціальності 8.091706 «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» (підстава: лист Департаменту вищої освіти Відділу ліцензійної експертизи Міністерства освіти і науки України № 45-592 від 30.03.2010р).

Для забезпечення діяльності з надання освітніх послуг зі зазначеної спеціальності:

  1. Обґрунтовано можливості Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя за погодженням Регіональної громадської експертної комісії Державної акредитаційної комісії при Тернопільській обласній державній адміністрації від 14.11.2008р. щодо ліцензування даної освітньої послуги;
  2. Проводяться заходи щодо приведення кадрового, навчально-методичного забезпечення освітньої послуги відповідно до умов ліцензування;
  3. Інформацію про надання зазначених освітніх можна отримати на кафедра харчової біотехнології і хімії (завідувач кафедри, доктор біологічних наук, професор Юкало В.Г., тел. (0352) 52-91-39 ).

Ректорат