Програма обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program) 2024-2025

Хочеш навчатися у США, отримати престижну стипендію Держдепу та здобути корисні міжнародні зв'язки?
Глобальна програма обміну для студентів Global UGRAD

Дедлайн: 15 грудня 2023
США

Програма спонсорується Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Під час неї майбутні лідери з будь-яких спеціальностей проведуть семестр в університетах США, де покращать свої знання та навички та дослідять культуру та цінності США.

Під час програми учасники: Брати участь можуть студенти, які: Для того, щоб подати заявку на програму, необхідно надати:

Більше дізнатись про програму та розкласти її по поличках можна у Telegram-боті.

Хочеш, але не знаєш як зробити так, щоб тебе точно відібрали?

Приєднуйся до чату для усіх зацікавлених, хто планує подавати заявку на програму Global UGRAD цього року до 15 грудня!

Тут можна обговорити у невимушеній формі найскладніші частини заявки, спитати поради у випускників програми, та просто відчути, що ти не один з цією anxiety

Окрім того, у чаті буде посилання на вебінар з випускниками програми 22 листопада, де кожен зможе задати питання напряму та розвіяти усі свої сумніви!

Посилання на чат: t.me/+3YTp6HMYTPY2NjAy

Для студентів СТАРШЕ 1-2 курсу є інші програми і можливості у США, про які можна дізнатися на Telegram-каналі @enlight_hub від ГО «Освічена ініціатива»!

ГО «Освічена ініціатива» — єдина ГО в Україні, яка виконує технічне адміністрування програми Global UGRAD для українських студентів, спільно з Посольством США в Україні.