Депутат нового скликання Людмила Марченко зустрілася з керівництвом університету

14 вересня 2019 року до Тернопільського національного технічного університету ім.І.Пулюя з робочим візитом завітала народний депутат Верховної Ради Україна 9 скликання, Голова підкомітету з питань законодавства про статус народного депутата України Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України – Людмила Марченко.

Під час зустрічі з керівництвом університету сторони обговорили бачення розвитку сучасної освіти в Україні, реформування вищої освіти, питання забезпечення зайнятості молоді після випуску, а також можливість проходження студентами практики та стажування у відповідних комітетах Верховної ради України.

Депутат ознайомилась з матеріально-технічною базою вишу, відвідала музей університету, музей Івана Пулюя та науково-технічну бібліотеку університету, що за рейтингом інституційних репозитаріїв Webometrics входить до п’ятірки кращих в Україні.

Представниця Верховної ради України залишила відгук у книзі почесних гостей університету та наголосила, що лише високий рівень освіти зможе забезпечити високий інтелектуальний рівень нашої держави.