Студентам ТНТУ пропонують працевлаштування на провідному світлотехнічному підприємстві «Шредер»

30 листопада 2017 року студенти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії на чолі з доцентом кафедри систем електроспоживання та комп’ютерних технологій в електроенергетиці Сисаком І.М. та старшим викладачем кафедри Вакуленком О.О. на запрошення менеджера відділу роботи з персоналом Тернопільської філії групи компаній «Шредер» відвідали відоме в багатьох країнах світу підприємство з виготовлення світлотехнічної продукції.

На підприємстві студенти ознайомились із використанням світлодіодних модулів для комплектації світильників та дізнались, що робить їх більш адаптованими до умов застосування, економічно ефективними й багатофункціональними. До прикладу, «Шредер» виготовляє вуличний світильник, в якому за допомогою запрограмованого адаптора реалізована функція зміни світлового потоку в залежності від освітленості ділянки впродовж доби, а також можливість диспетчерського управління групою світильників за допомогою «Wi-Fi». Крім цього, світловий прилад оснащений камерою кругового огляду за дорожньою ситуацією.

Студенти оглянули технологічну дільницю з автоматизованою ливарною машиною з ЧПУ, дільницю порошкового нанесення різнокольорових поліефірних покрить, а також збиральну дільницю готової продукції. На всіх дільницях використовуються спеціалізовані комп’ютерні технології. Система електропостачання дільниць підприємства виконана з використанням сучасних комплектувальних виробів. На кожному етапі виготовлення і контролю продукції персонал повинен чітко, із знанням справи, високопрофесійно виконувати свою, досить непогано оплачувану, роботу.

Зважаючи на специфіку підприємства як одного з європейської групи компанії «Шредер», керівництво запрошує студентів вже зараз пройти співбесіду для внесення в базу даних претендентів на працевлаштування з виявленням рівня знання мов, а також можливої професійної спеціалізації.