Студенти університету взяли участь у круглому столі «Розвиток сучасної готельно-ресторанної індустрії: погляд у майбутнє»

Студенти групи БРс-31 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва к.е.н., доц. Малютою Людмилою Ярославівною та к.е.н. Вовк Іриною Петрівною 12 листопада 2017 року із навчально-ознайомчим візитом відвідати ПАТ «Тернопіль-готель».

В межах візиту працівники готельного комплексу провели цікаву екскурсію для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Студенти мали можливість наочно ознайомитися з особливостями організації роботи готелю, функціональним розподілом обов’язків працюючих та обслуговуванням номерного фонду. Разом з тим, у залі для проведення ділових зустрічей і конференцій проведено круглий стіл на тему «Розвиток сучасної готельно-ресторанної індустрії: погляд у майбутнє». Завідувач служби прийому та бронювання готелю Олексієнко Тетяна поділилася зі студентами секретами та сучасними особливостями ведення готельного бізнесу у Тернополі. У ході дискусії та обговорень студенти отримали вичерпну відповідь на усі запитання, які у них виникли.

Робоча зустріч була корисною та пізнавальною для студентів. Майбутні фахівці висловлюють вдячність за надану можливість практичного закріплення теоретично набутих знань та сподіваються на подальшу співпрацю з ПрАТ «Тернопіль-готель».