11 викладачів ТНТУ отримали сертифікати літньої школи Британської Ради в Україні

25 - 29 липня 2016 року викладачі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя взяли участь у літній школі підвищення кваліфікації від Британської Ради. Тренінг відбувся у селі Піщанка Новомосковського району Дніпропетровської області. Головна мета навчання — професійний розвиток викладачів та підвищення рівня володіння англійською мовою.

Відомі експерти у сфері англійської мови професійного спрямування та англійської мови для академічних цілей, як з України, так із Великої Британії ознайомили 92 учасників проекту «Англійська мова для університетів» із 13 українських вишів із сучасними підходами викладання англійської мови у вищих навчальних закладах.

У роботі літньої школи від ТНТУ взяли участь 11 викладачів: доцент кафедри української та іноземних мов Жанна Баб’як, старший викладач кафедри української та іноземних мов Ліліана Джиджора, доцент кафедри кібербезпеки Наталія Загородна, доцент кафедри економіки та фінансів Ірина Крамар, старший викладач кафедри менеджменту інноваційної діяльності та підприємництва Лілія Мельник, асистент кафедри будівельної механіки Ольга Мещерякова, інспектор деканату факультету по роботі з іноземними студентами Людмила Мороз, доцент кафедри комп’ютерних наук Михайло Фриз, викладач кафедри української та іноземних мов Наталія Щур, асистент кафедри радіотехнічних систем Анна Яськів та доцент кафедри автоматизації технологічних процесів і виробництв Володимир Ясній.

Робота велася за такими напрямками:

Учасники вивчали і практикували сучасні навчальні прийоми, які застосовуються у вищій освіті в ХХІ столітті, презентували мікролекції із фахових дисциплін під наглядом тренерів, ділилися досвідом, а також мали можливість насолодитися мальовничою природою у перервах між заняттями.