Зустріч випускників із представниками ПП «АудитСофт»

22 червня 2016 року в нашому університеті на запрошення відділу сприяння працевлаштуванню, практичній підготовці студентів і випускників перебували представники ПП «АудитСофт»: керівник відділу розробки, керівник проектів Олег Лужник та керівник відділу консультацій Ірина Мельник. Вони зустрілися з випускниками факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії. У ході зустрічі була проведена презентація ПП «АудитСофт», організовано анкетування. Гості відповіли на численні запитання випускників щодо можливості працевлаштування в ПП «АудитСофт». Кожен із випускників одержав буклет про 1С: Підприємство 8, сувенірну ручку. Попередньо домовлено про укладання угоди про співпрацю між університетом та ПП «АудитСофт».

«АудитСофт» — консалтингове ІТ-підприємство (м. Хмельницький), яке надає якісні послуги для впровадження програмних продуктів ділового призначення від фірми 1С, а також повний комплекс послуг для супроводу працюючих облікових систем.

Компанія «АудитСофт» вперше проводить відбір на проходження безкоштовного курсу навчання з програмування та бізнес-розробки для молодих та амбіційних. Академія стартує з середини липня і триватиме шість тижнів. На період навчання іногороднім буде оплачено проживання та нараховуватимуть стипендію. Після завершення навчання найрезультативніших випускників буде запрошено на співбесіду з пропозицією про співпрацю.

Контакти ПП «АудитСофт»:

Відділ сприяння працевлаштуванню, практичній підготовці студентів і випускників