В ТНТУ презентували освітню діяльність Вищої школи інформатики та прикладних знань м. Лодзь (Польща)

24 травня 2016 року університет відвідала делегація Вищої школи інформатики та прикладних знань з м. Лодзь (Польща) у складі генерального директора Пшемислава Ковальські та уповноваженого ректора з міжнародного співробітництва Віталія Колоярцева.

Під час зустрічі з ректором Петром Яснієм та адміністрацією університету представники польського вишу презентували освітню діяльність Вищої школи за напрямом інформатика, розповіли про особливості організації навчального процесу підготовки бакалаврів, магістрів, після дипломної перепідготовки фахівців та доуніверситетської підготовки. Значна увага до спеціальностей з інформатики пояснюється наявністю значного попиту на європейському ринку праці на спеціалістів з інформаційних технологій. Як зазначив Пшемислав Ковальські, лише Лодзьське воєводство потребує на даний час близько 2000 інженерів в IT галузі.

В результаті перемовин досягнуто домовленості про організацію двосторонньої академічної мобільності студентів до польського вишу та організації спільного диплому.

На завершення візиту іноземні гості також оглянули музей університету.