Іноземні студенти ТНТУ отримали дипломи магістрів

14 січня 2016 року на факультеті по роботі з іноземними студентами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбулося урочисте вручення дипломів магістрам. Це вже третій випуск магістрів-іноземців в університеті.

Привітали і вручили дипломи випускникам проректор з міжнародного співробітництва Тетяна Вітенько, проректор з науково-педагогічної роботи Степан Дячук та декан факультету по роботі з іноземними студентами Богдан Ковалюк. Перед присутніми також виступив випускник факультету Абдулазіз Шералієв, який звернувся до викладачів та керівництва вишу із словами подяки за добре навчання та виховання.

Цьогоріч магістрами стали десять студентів із Нігерії, Таджикистану, Марокко, Конго та Камеруну. Особливо приємно відзначити успіхи магістра Удех Тучукву, який навчався за програмою подвійних дипломів у Тернопільському національному технічному університеті та Ecole Internationale de Science de Traitment de Information (EISTI), м. Сержі, Франція.

Дипломи вручили випускникам за такими спеціальностями: «Автоматизоване управління технологічними процесами», «Електротехнічні системи електроспоживання», «Інформаційні управляючі системи та технології», «Менеджмент організацій і адміністрування».

Успіхів Вам та подальших досягнень у професійному житті, шановні випускники!