ХІ конференція трудового колективу ТНТУ

20 березня 2012 року в актовому залі комплексу «Політехнік» відбулась ХІ конференція трудового колективу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя з порядком денним:

  1. Звіт ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя за діяльність в період з 06.04.2007р. по 19.03.2012р. (доп. ректор Ясній П.В.).
  2. Про внесення змін до квот структурних підрозділів стосовно кількості делегатів конференції трудового колективу ТНТУ(доп. Шелестовський Б.Г.).
  3. Про внесення змін до колективного договору ТНТУ (доп. Жаровський О.С.).

Звіт ректора охоплював усі сфери життя університету та окреслив віхи його подальшого розвитку. У своєму виступі Петро Володимирович Ясній зосередив увагу на таких аспектах:

Підводячи підсумки звіту, ректор сказав: "В останні роки якісно підвищується рейтинг університету, позитивною динамікою характеризується винахідницька діяльність (щорічні показники збільшилися практично у двічі), значна увага надавалася виставковій діяльності, для прикладу на Третій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2012» у м.Києві ТНТУ нагороджений золотою медаллю у номінації "Діяльність вищого навчального закладу з підвищення якості підготовки фахівців". Окрім цього, ректорат університету постійно акцентує увагу на запровадженні енергоощадних заходів із економії споживання енергоресурсів у навчальних корпусах та гуртожитках. За останній період проведено заміну 510–ти світильників на нові, люмінесцентні, що дає змогу заощадити до 10 тис. грн. щорічно. Можна із впевненням сказати, що університет уже більше 50-ти років успішно крокує вперед та продовжує розвиватися, маючи для цього усі перспективи"..

Участь у конференції трудового колективу також приймали Микола Максимович Стельмах – член наглядової ради ТНТУ, директор Тернопільської обласної дирекції АТ"Райффайзен банк Аваль"; Василь Васильович Щиренко – член наглядової ради ТНТУ, генеральний директор Тернопільської світлотехнічної корпорації "Ватра"; Іван Григорович Запорожан – начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.