Святкова зустріч

21 грудня 2011 року з нагоди Дня працівників міліції в актовій залі комплексу «Політехнік» відбулась зустріч з головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном та керівництвом управління МВС в області.

Валентин Хоптян привітав правоохоронців із професійним святом, також у своєму виступі він заторкнув важливі соціально-економічні питання та реформи, що є актуальними для області та держави. Освіта і наука, – зауважив губернатор, – це ті рушійні сили, які дозволяють розвиватись країні далі, тому підтримка цих сфер має бути всебічною. В підтвердження вищесказаного Валентин Хоптян подарував університету сертифікат на обладнання сучасної навчальної лабораторії. Але це не єдиний подарунок під час цієї зустрічі, працівники міліції прийшли не з порожніми руками, а з плазмовим телевізором «Samsung».

Сам очільник обласної міліції генерал-майор Федір Бортняк провів із студентам та всіма присутніми інформаційну розмову, в якій розповів про багатогранну роботу управління МВС в Тернопільській області. Ректор університету Петро Ясній щиро подякував та привітав Федора Бортняка.

А на завершення зустрічі – святковий концерт за участю аматорських колективів правоохоронців області та народного артиста України Степана Гіги.