Свято іменинника у Новому селі

7 грудня 2011 року відбулась поїздка до Новосільського дитячого будинку. У ній взяли участь студенти електромеханічного факультету та факультету підприємницької діяльності, аспіранти та викладачі кафедри іноземних мов.

У цей день в дитбудинку проходило свято літнього та осіннього іменинника. Діти з нетерпінням очікували гостей, тому спільно з вихователями підготували чудовий концерт. Після його закінчення для дітей було накрито святковий стіл. Своїми подарунками порадували і студенти. На зібрані в університеті кошти, та з допомогою спонсорів, діткам купили солодощі, фрукти, засоби особистої гігієни, рукавички шапочки, шкарпетки. Також було привезено одяг та різні іграшки для дітей.

Після роздачі подарунків дітки разом з гостями танцювали, співали, грали різні ігри, фотографувались. Але найголовніше, що вони отримали, це - спілкування, ласку та ніжність, які їм так потрібні.

Всіх небайдужих, бажаючих долучитись до благодійної справи і разом відвідувати дитячі будинки, просимо звертатись на кафедру іноземних мов.

Найкращі моменти свята ви зможете побачитина за цим посиланням: http://youtu.be/DqwrYTIQB8w