Програма обміну для студентів ВНЗ у США - UGRAD

1 грудня 2011р. розпочався конкурс на участь у програмі обміну для студентів вищих навчальних закладів країн Євразії та Східної Азії.

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD) є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США і адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). Програма обміну для студентів ВНЗ надає можливість студентам бакалаврату денного відділення ВУЗів з Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Республіки Киргизія, Молдови, Російської Федерації, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану навчатися протягом одного академічного року в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США..

В програмі можуть приймати участь студенти 1, 2, 3 та 4-го* курсу (* обов'язкова умова - після повернення з програми у студентів повинен залишатися як мінімум один семестр до отримання диплому про вищу освіту). Учасники відбираються шляхом відкритого конкурсу. Кандидати, які будуть обрані півфіналістами програми, складатимуть екзамен TOEFL.

Кінцевий термін подачі анкет - четвер, 22 грудня 2011 р., 17:00

Більш детальну інформацію щодо вищезазначеної програми можна отримати на веб-сторінці www.irex.ua