«Гордість Тернопілля»

Стартувала телевізійна премія «Гордість Тернопілля», яка вже другий рік поспіль проводиться телеканалами Тернопіль-1 та ІНТБ.

Уся громадськість Тернопілля обиратиме шляхом голосування тих особистостей, жити і працювати поруч із якими, пересіктися з ними у просторі й часі — за честь для кожного. Бо їхні героїзм і жертовність не вимагають екстремальних обставин — ці люди знаходять нагоду для подвигу щодня. На робочому місці, у громадській діяльності, в політиці, спорті, мистецтві тощо.

В номінації Науковець року честь представляти Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя має Олена Віталіївна Панухник.

Викладачка, науковиця, докторка економічних наук, професорка, керівниця структурного підрозділу ТНТУ ім. І. Пулюя.
Дійсна членкиня Академії економічних наук України.
Керівниця дорадчого органу Тернопільської міської ради.
Експерт з акредитації освітніх програм НАЗЯВО.

Олена Панухник: «Мій фронт — забезпечення якісної університетської освіти, мої знання — дорожня карта для молоді, яка відновлюватиме економіку держави, мій досвід — унікальний ресурс, який представлений у понад 200 наукових та навчальних праць. «Недостатньо лише отримати знання — їх потрібно застосувати. Недостатньо тільки бажати — треба діяти»: фраза Й.-В. Гете мотивує ще від студентської лави, вже 30 років надихає на творчу працю, стимулює до професійного зростання, подальших здобутків і звершень. З Україною — в серці, з любов’ю — в душі, з повагою — в думках живу та працюю в м. Тернополі в цей непростий час. Мої життєві принципи: патріотизм — без пафосу, добрі справи — без зайвих слів. Найважливіше в житті — моя сім’я — любов найближчих, які завжди підтримують і надихають».

Для того, щоб проголосувати, відправляйте sms-повідомлення на номер 7576 з текстом ГТ141

Максимальна кількість sms-повідомлень, яку можна відправити на підтримку одного номінанта становить 5.

Деталі за посиланням gordist.tv/nomination/15/