Fulbright Visiting Scholar Program 2023-2024

Дозвольте Вам нагадати, що наближається реченець подання заявок на цьогорічний добір Fulbright Visiting Scholar Program 2023-2024 — 15 жовтня 2022 р. Заохочуємо до участі у конкурсі усіх, хто займається дослідницькою працею.

Fulbright Visiting Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців.

Кваліфікаційні вимоги. У конкурсі можуть брати участь:

Не можуть брати участь у конкурсі ті, хто проживали за кордоном п'ять років поспіль упродовж шестирічного періоду, що передує даті подання заявки. У такому разі тривалість перебування, що становить дев'ять місяців і більше протягом календарного року, вважається повним роком за кордоном.

Офіс Програми імені Фулбрайта у 2022 році прийматиме документи від конкурсантів — громадян України, які перебувають в Україні, а також тих громадян України, які після 24 лютого змушені були покинути країну через війну.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Загальні вимоги до кандидатів:

Умови гранту:

Реченець подання заявок — 15 жовтня 2022.

Детально про Програму, перелік документів для участі у конкурсі та вимоги до їх оформлення, а також про перебіг конкурсного відбору за посиланням: fulbright.org.ua/uk/fulbright-visiting-scholar-program/

Якщо ви зацікавлені у проведенні он-лайн презентації Fulbright Visiting Scholar Program 2023-2024, просимо окреслити зручні для вас дати, час, контактну особу, яка буде залучена в організації презентації, й представники Офісу Програми залюбки зустрінуться з викладачами та дослідниками вашого закладу, аби розповісти про можливості, що їх надає Програма, й ознайомити з умовами участі у конкурсі, рівно ж як і відповісти на запитання про оформлення й подання конкурсних заявок.

Вероніка Алексанич
Координатор програм обміну для науковців
моб. 38 067 828 19 42