Міжнародна конференція у ТНТУ об’єднала науковців та провідних економічних фахівців з усієї України

Упродовж 1 - 2 червня 2022 року відбулася VІІI Міжнародна науково-практична конференція «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах», організатором якої є кафедра економіки та фінансів ТНТУ.

Науковий захід, який цьогоріч проходив під гаслом: «Єднання університетів України заради збереження вітчизняного освітнього та наукового простору», було проведено за допомогою дистанційних засобів зв’язку на платформі Zoom.

Конференція об’єднала 77 учасників із 16 навчальних закладів України.

Незважаючи на надскладну ситуацію на всій території держави, конференція дала можливість засвідчити не лише єдність усіх регіонів України, а й велике бажання представників університетської спільноти працювати, творити та продукувати науку разом. Захід створив платформу для професійного спілкування між представниками провідних Університетів України та органів місцевого самоврядування, серед яких:

У цілому, VІІI Міжнародна науково-практична конференція «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах» пройшла на високому науковому, організаційному та практичному рівнях, була достатньо інформативною та корисною, що неодноразово відзначалось у виступах учасників і гостей конференції.

За матеріалами роботи конференції буде виданий збірник тез доповідей, всі учасники отримають електронні сертифікати з обсягом 12 годин (0,4 кредиту ECTS) підвищення кваліфікації.

Організаційний комітет щиро вдячний учасникам за потужні доповіді, фахові оцінки та цінні рекомендації щодо можливостей здійснення свого особистого внеску у спільну перемогу України!