Студенти університету взяли участь у дебатах на тему «Молодь ХХІ ст. Загрози та виклики цифрових медіа»

Поруч із війною на передовій в Україні триває інформаційна війна у медіапросторі. Студенти Тернопільської політехніки активно долучаються до цього інформаційного фронту. Так, на запрошення керівника відділу міжнародного співробітництва Університету прикладних наук в м. Ниса (Польща) Анни Опалки, студенти кафедри економіки та фінансів під керівництвом проф. Ірини Крамар взяли участь у дебатах на тему «Молодь ХХІ ст. Загрози та виклики цифрових медіа».

У дебатах взяли участь понад 70 учасників, серед яких студенти кафедри економіки та фінансів: Олександр Гладун (ст. гр. ПП-11), Юлія Стельмащук (ст. гр. ПФ-11), Олександр Гурзель (ст. гр. ПП-21), Вікторія Корнійчук (ст. гр. ПП-21), Юлія Провальна (ст. гр. ПФ-31), Юлія Василюк (ст. гр. ПФмз-51), Анастасія Поцілуйко (ст. гр. ППм-51).

Кожен із них виступив англійською мовою і поділився власними поглядами щодо наступних питань:

Дебати пройшли надзвичайно плідно, студенти обмінялися думками з актуальних питань сьогодення, здобули новий досвід спілкування з ровесниками, розширили коло знайомств, а також на практиці застосували знання з англійської мови.

Кафедра економіки та фінансів щиро вдячна другу та партнеру - Університету прикладних наук в м. Ниса за співпрацю!

Студенти Тернопільської політехніки — так тримати!