Університет відвідав відомий науковець Богдан Будзан

12 квітня 2022 року один із найуспішніших і найсучасніших менеджерів в Україні Богдан Будзан завітав до ТНТУ, щоб поділитися своїм досвідом та знаннями в пізнанні світу й усвідомленні свого місця в ньому. Професійний коуч та бізнес-консультант власників та керівників бізнесу провів онлайн-вебінар "Шлях у майбутнє починається з пізнання самих себе!".

Знаний ментор, історія успіху якого надихає мільйони людей, поділився думками з приводу того, як почати власне професійне життя, як розвивати необхідні знання і навички, щоб успішно робити те, що подобається, і те, що дійсно потрібно у житті, як відмовитися від старих уявлень про світ та віднайти своє місце у світі, що постійно змінюється.

Визначаючи з учасниками вебінару найважливіші складові життєвої місії, Богдан Будзан наголосив, що кожній людині, яка має перед собою широку дорогу і шанси для саморозвитку та самореалізації, бажано не загубити себе у простій метушні повсякдення, оцінювати кожний Божий день як подарунок і використовувати його години і хвилини для здійснення цінних та важливих справ для себе, для держави, для світу, особливо у цей складний час, коли кожен з нас відчуває на собі руйнівний вплив війни. Але війна не скасовує можливості планувати життя після. Повоєнні часи відкриють великі можливості й починати готуватися до них потрібно вже зараз.

В рамках цієї зустрічі наш земляк також презентував дві нові книги «Чародійна сила слова» та «Люди в пам’яті серця», які незабаром помандрують світом у звичних паперових примірниках та з’являться в мережі Інтернет в електронному варіанті. Ознайомитися з анонсом книг можна за посиланням: bit.ly/3M3kkfb. З усіх питань щодо придбання звертатися bbohdan@ukr.net.

Захід відбувся за сприяння відділу доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню та відділу у справах молоді та зв’язків з громадськістю.