У Дублянах відбувся тематичний агрозахід, який відвідали студенти та викладачі

Провадження освітнього процесу в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя при підготовці фахівців спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 133 «Галузеве машинобудування» (спеціалізація «Машини сільськогосподарського виробництва») постійно збагачується передовим досвідом.

Нещодавно представники кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин факультету інженерії машин, споруд та технологій разом зі студентами взяли участь у «Дні поля» на запрошення організаторів — сільськогосподарської компанії «Continental Farmers Group».

Новинки техніки світових брендів та прогресивні технології виробництва сільськогосподарської продукції, майстер-класи, лекції представників різних компаній викликали неабияке зацікавлення серед студентів та жваве обговорення. Для студентів це була можливість отримати новий унікальний досвід та відкрити перспективи високооплачуваного працевлаштування в Україні.

На світлинах наведено окремі локації, з якими ознайомились студенти та викладачі.

При відвідуванні фахових презентацій, на деяких з них, можна було зустріти випускників ТНТУ, які виступили спікерами (доповідачами). Зокрема, Ігор Бортник та Микола Герасименко є фахівцями компанії «Continental Farmers Group», Ярослав Господарський, який на світлині нижче, — фахівець з інноваційних технологій в ТОВ «Агросем».

Тематичний захід «День поля», що проходив на базі Львівського національного аграрного університету (м. Дубляни), зібрав чимало позитивних відгуків й, зокрема, від представників ТНТУ.

Подія стала доброю нагодою для спілкування, обміну досвідом та можливістю розширення партнерських відносин.