Презентаційна сесія відділу міжнародного співробітництва

15 вересня 2021 року відділом міжнародного співробітництва ТНТУ була проведена I презентація для студентів «Міжнародні практики 2022» в читальному залі науково-технічної бібліотеки університету.

Під час заходу зацікавлені студенти отримали інформацію про можливі бази навчально-виробничих практик у Польщі, Італії, Литві та Німеччині, дізнались про вимоги до учасників, також почули «з перших уст» від цьогорічних практикантів розповіді про особливості перебування закордоном, враження після проходження практики та отримали корисні поради щодо майбутньої участі у стажуванні.

Практичне навчання студентів — одна з форм проведення практичної підготовки, що є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми підготовки фахівців для здобуття освітнього кваліфікаційного рівня. Запрошуємо студентів університету скористатись пропозиціями організацій-партнерів ТНТУ, адже міжнародна практика дає шанс:

За додатковою інформацією та для запису на практику просимо звертатись у відділ міжнародного співробітництва, каб. №30, корпус №2.