Шановні колеги та студенти!

Раді Вам повідомити, що відповідно до результатів конкурсів Еразмус+ напряму International Credit Mobility (ICM) з 2014-2020 рр. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя увійшов у ТОП-25 закладів вищої освіти України за кількістю таких проєктів.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні вітає нас у спільноті амбасадорів України та дякує за розвиток міжнародної співпраці в межах Програми ЄС Еразмус+!

Erasmus+ KA107 — це програма академічної мобільності між ЗВО, розташованими в країнах програми, до яких належать країни члени ЄС, і країнах-партнерах програми, у тому числі й України.

Варто зазначити, що наш університет долучився до програми Еразмус+ у 2014 році і з того часу ми підписали угоди з 16 вузами-партнерами у Польщі, Іспанії, Литві, Німеччині, Болгарії, Словаччині та Румунії. Завдяки злагодженим діям працівників відділу міжнародного співробітництва 56 студентів і 37 науково-педагогічних працівників мали змогу здобути цікавий досвід навчання та стажування в університетах-партнерах.

Отож, запрошуємо усіх охочих студентів та працівників університету до участі у проєктах Еразмус+ (erasmusplus.org.ua/erasmus/pro-prohramu.html). За детальною інформацією просимо звертатись у відділ міжнародного співробітництва: м. Тернопіль, вул. Руська, 56, корпус № 2, к.30, тел.: (0352) 51-97-29